Veitsiluodon Metsämiehet ry on metsästystä ja riistanhoitoa harjoittava voittoa tavoittelematon metsästysseura.Vuonna 1938 perustettu seura vaikuttaa tällä hetkellä Keminmaan, Simon ja Tervolan riistanhoitoyhdistysten alueilla. Seuran toiminta pohjautuu luonnonsuojeluun. Mukana toiminnassa ovat vahvasti ampuma-, kennel- ja riistanhoitojaostot. Toiminta perustuu aktiivisten jäsenten talkootyöhön. Seura on avoin kaikenikäisille kansalaisluottamusta nauttiville erähenkisille, metsästyksestä, kenneltoiminnasta ja riistanhoidosta kiinnostuneille henkilöille.

SEURAN VUOSIKOKOUS PIDETTIIN 27.1.2020

Kiilin Petteri valittiin vuoden seuralaiseksi. Petteri on toiminut seurassa aktiivisesti vuosia ja hänen panostaan seuran hyväksi haluttiin osoittaa, milläpä muulla kuin avauspuukolla.

Kuva Jarmo Kiuru teksti Kyösti Pöllänen

Kaipaatko ammuntaharjoittelua talvikaudella?

Keminmaan rhy tarjoaa jäsenilleen ilmaisen harjoittelun haulikko- ja kiväärisimulaattorille Katajarannan koululla. Harjoittelut ovat tiistaisin alkaen kello 18.00. Osoite; Rovaniementie 1409, Keminmaa.
DryFiren haulikkosimulaattori mahdollistaa harjoittelun omalla aseella. Kiväärisimulaattorina toimii Ecoaims -merkkinen laite, jossa harjoitteluna on valittavana liikkuva tai paikallaan oleva hirvitaulu. Lisäksi paikalta löytyy myös ilmakiväärirata. Mahdollisuus myös varata oma vuoro esim. metsästysseuran, hirvi- tai kaveriporukan kesken. Toivotaan runsasta osallistujamäärää! Lisätietoja antaa toiminnanohjaaja Ville Keloneva, 050 439 7455.